Torna la campanya "Abonem" a Castelló

L'ajuntament de Castelló destina 300.000 euros en ajudes indirectes per als comerços locals

General25 de octubre de 2024RedaccióRedacció
Captura de pantalla 2024-10-25 a les 14.10.05

El pròxim dilluns 28 d'octubre s'inicia la campanya "Abonem" impulsada per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Castelló. Aquest serà el tercer any consecutiu que es destina una quantia de 300.000 euros com a ajuda indirecta als comerços locals. L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha insistit que per al govern és prioritat "reactivar el comerç de proximitat". De moment són quasi 200 els comerços inscrits i al llarg de tot el mes en el qual la campanya està activa podran seguir sumant-se.

L'obtenció del bonus és molt senzilla. Es podran comprar a través de la web ABONEM a partir del dilluns a les 9 h del matí. Els requisits: ser major d'edat i veí de la localitat de Castelló. Una vegada comprats es podran consultar i utilitzar a través d'app, que es podrà descarregar des de Google play o l'App Store. Per als veïns menys tecnològics també es podrà utilitzar imprès en paper. El bonus és accessible per a tots els castellonencs i cada persona podrà comprar un total de 100 €, que amb l'ajuda de l'ajuntament es traduirà a un bonus de 200 €. "És una ajuda perquè els veïns puguen fer les seues compres i donar suport al comerç local", explica Carrasco.

Esta ajuda es llança entre la campanya d'estiu i les rebaixes de gener per a impulsar les compres als xicotets comerços. L'usuari paga la xifra del bonus i aquest es multiplica. 20, 50 o 100 euros serà el que pagaran els castellonencs i 40, 100 o 200 els diners que obtindran. En total suposa una injecció de més de mig milió d'euros, 300.000 aportats per la població i 300.000 per l'Ajuntament de Castelló. En 2023 es van esgotar els bonus i s'espera el mateix per a aquest any.

Te puede interesar
Halloween Grao Ester Giner

La vesprada més terrorífica es viu al Grau

Redacció
General22 de octubre de 2024

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre

Lo más visto