L'ajuntament de Sant Jordi adquireix tests ràpids de la covid-19 per a prevenir possibles rebrots

«Tenint aquestes proves en estoc garantim que en el cas de detectar-se un positiu podríem controlar el contagi com més prompte millor», expressa l'alcalde

Sanitat 13 de julio de 2020 REDACCIÓ
ivan tests

 L'Ajuntament de Sant Jordi ha adquirit tests ràpids de detecció de la covid-19 com a part de la seua actuació extraordinària de prevenció de rebrots d'aquesta malaltia. Cal tindre en compte que el consistori ha adquirit aquest material com a mesura de seguretat eficaç per als veïns del municipi, ja que es realitzarien en el cas que es detectara algun cas positiu a Sant Jordi amb la condició de controlar-lo de manera immediata podent realitzar proves de detecció a totes les persones que hagueren tingut contacte amb aquesta persona positiva, entorn familiar, etc.

L'alcalde, Iván Sánchez, ha explicat: «tenim aquest material en estoc com a mesura de prevenció. Pensem que en el cas d'un municipi turístic com el nostre, en el qual hi ha molt de moviment de persones que ens visiten, no tindria sentit realitzar tests a tots els veïns en un moment puntual, perquè els contactes amb visitants que vénen d'altres llocs és continu. Així, tenint aquests tests, tenim una garantia que en el cas que es detectara un cas positiu al nostre poble, podríem delimitar el seu contagi de manera ràpida podent realitzar tantes proves com es necessitaren a l'entorn d'aqueixa persona».

Cal assenyalar que l'Ajuntament de Sant Jordi ha sigut pioner en l'aplicació de mesures preventives en el seu municipi per a afrontar la crisi sanitària de la covid-19, no sols des del punt de vista de la prevenció, amb material de protecció i neteja intensiva de carrers i dependències municipals, sinó també amb l'aplicació de dos plans de dinamització econòmica amb ajudes directes i rebaixes fiscals com són Sant Jordi Impulsa i Reactivem Sant Jordi.

Te puede interesar
Lo más visto