Ramos: "Després de quasi un any s'ha destapat la gran mentida de Compromís; ni han vingut els llops, ni a Borriol l'ha intervingut Hisenda"

El portaveu de Cs a l'Ajuntament de Borriol denuncia "un romanent negatiu de 273.000 euros i més de 1'2 milions de factures impagades"

Política 13 de julio de 2020 REDACCIÓ
Javier Ramos

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriol, Javier Ramos, ha criticat que "un any després es destapa la gran mentida de l'equip de Govern de Compromís: ni han vingut els llops, ni a Borriol l'ha intervingut Hisenda". "Des de Cs ja ho vam advertir que la situació no era tan dramàtica com per a alarmar d'aquesta manera als veïns i el temps ens ha donat la raó", ha assegurat el regidor, qui ha postil·lat que "això a més demostra que hi havia més alternatives a tirar avant un pla de sanejament l'únic objectiu del qual era fregir a impostos als borriolencs i que les acusacions de Compromís a l'oposició eren un simple ardit polític". 


Així mateix, el portaveu ha explicat que "la mala gestió econòmica contínua". "El 2019 s'ha tancat una altra vegada amb un romanent negatiu de 273.000 euros i més d'1 '2 milions de factures impagades, per la qual cosa si abans no podien parlar d'herència rebuda ara menys encara", ha assegurat el regidor. 

"Des de Cs seguirem amb la mà estesa per a reconduir aquesta situació, però el que no consentirem és que es carregue única i exclusivament tot el pes en els veïns enmig d'una crisi econòmica", ha defensat l'edil.

Te puede interesar
Lo más visto