Mireia Mollà valora la importància del meló de Carrissars com a emblema del futur de l'agricultura

La consellera presideix l'acte del primer tall del Meló de Carrissars, que adapta el seu format a les exigències de seguretat per la crisi sanitària

General 13 de julio de 2020 REDACCIÓ
DEnY56NXcAANv3H

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assistit a Elx al primer tall del meló de Carrissars, una cita anual que dona «visibilitat a la qualitat hortofructícola d'Elx i de la Comunitat Valenciana», ha assenyalat.

Mollà ha destacat el meló de Carrissars com a producte «emblema del futur de l'agricultura, un camí que  fa molt de temps que iniciaren però que en cada pas han anat demostrant que es pot fer una producció d'alta qualitat, més sostenible i més ecològica, en un entorn privilegiat, i és important que el valorem».

L'acte, que marca el començament de la recol·lecció, ha adaptat el seu format a les exigències de seguretat a causa de la crisi sanitària. La consellera ha volgut per això agrair «l'activitat essencial de les persones agricultores i ramaderes per a mantindre el proveïment i de gran qualitat», durant el confinament derivat de l'emergència sanitària.

Mollà, que ha estat acompanyada per l'alcalde d'Elx, Carlos González, pel regidor il·licità de Comerç, Eficiència Energètica i Desenvolupament Rural, Felip Sánchez, i per diferents representants d'entitats i associacions vinculades al món agrari, com ara la Comunitat de Regants de Carrissars, ha defensat la necessitat «d'estar alerta per a minimitzar l'impacte de les tensions hídriques i dels efectes del canvi climàtic sobre les produccions».

Te puede interesar
Lo más visto