L'IVAJ convoca ajudes a entitats locals per a desenvolupar activitats del programa de joventut durant l'any 2020

S'inclouen activitats extraordinàries organitzades com a conseqüència de la COVID-19 i amb posterioritat a l'estat d'alarma

General 14 de julio de 2020 REDACCIÓ
unnamed

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha convocat les ajudes destinades a entitats locals per a desenvolupar activitats del programa de joventut durant l'any 2020, amb una dotació total d'1.000.000 euros.

D'acord amb la resolució publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), les ajudes van destinades a activitats, organitzades per entitats locals d'àmbit inferior a la província per a propiciar la participació de joves de 12 i 30 anys, d'acord amb l'article 2 de la Llei de Polítiques integrals de joventut.

Les activitats d'oci educatiu subvencionables per part de l'IVAJ són les trobades en els quals participen joves de més d'un municipi; les activitats d'educació no formal que es realitzen de forma continuada amb grups estables de joves i les activitats que siguen resultat del projecte d'un grup de joves que participen activament en la seua organització.

Així mateix es podran sol·licitar ajudes per a activitats extraordinàries organitzades com a conseqüència de la situació creada per la COVID-19, incloses les realitzades després de la finalització de l'estat d'alarma.

A més de programes d'oci educatiu, les entitats locals podran accedir a ajudes per a les activitats i cursos de formació de promoció del voluntariat jove; per als programes d'aprenentatge-servei i per a les activitats de Fòrum Jove.

Seran subvencionables les despeses corrents i de personal derivats de les activitats, així com les despeses derivades d'assegurances relacionades amb la seua realització.

Les sol·licituds es presentaran exclusivament de forma telemàtica. El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies laborables, a partir de l'endemà al de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, és a dir fins al 7 d'agost de 2020.

Te puede interesar
Lo más visto