S'autoritza la creació de la Càtedra EVES-GSK d'avaluació d'intervencions sanitàries

L'objectiu és promocionar i desenvolupar activitats de formació, divulgació, investigació, desenvolupament i transferència de coneixement

General 14 de julio de 2020 REDACCIÓ
notas-corte-universidad-valencia-uv

El Ple del Consell ha autoritzat la signatura d'un conveni marc entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la Universitat de València (UV) i la companyia GlaxoSmithKline SA per a la creació de la Càtedra EVES-GSK d'avaluació d'intervencions sanitàries.

La Conselleria de Sanitat Universal té entre les seues funcions la formació permanent dels professionals del Sistema Valencià de Salut, a través de l'Escola Valenciana d'Estudis de la Salut (EVES). Per aquest motiu, el fet que es duguen a terme accions i es posen en marxa projectes destinats al desenvolupament de la formació sanitària, com és aquesta càtedra, tenen un interés prioritari.

En aquesta línia, l'objectiu de la Càtedra EVES-GSK és continuar promocionant i exercint activitats de formació i divulgació, així com iniciatives d'investigació, desenvolupament i transferència de coneixement en l'àrea de l'avaluació d'intervencions sanitàries.

El conveni marc reforça i dona continuïtat durant els pròxims quatre anys a la col·laboració entre les tres entitats, que ja van signar un conveni de col·laboració en 2014 per a la creació de la Càtedra Escola Valenciana d'Estudis de la Salut-EVES.

La Càtedra permetrà a les institucions sanitària i universitària habilitar noves línies de formació i investigació i fer valdre els seus resultats. Per la seua banda, l'entitat col·laboradora tindrà la possibilitat de cooperar amb institucions, personal i infraestructures de primer ordre.

Entre les activitats incloses en el conveni es preveuen accions formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària, orientades cap al coneixement i la difusió permanent de la formació sanitària en l'àmbit de l'avaluació d'intervencions sanitàries.

Les aportacions econòmiques pels costos que genere la col·laboració seran avaluades i acordades per les parts per a cada un dels convenis específics que deriven d'aquest conveni marc. El conveni produirà efectes des del moment de la signatura, tindrà una vigència de quatre anys i es podrà prorrogar pel mateix període.
 

Te puede interesar
Lo más visto