Fernández defensa que "tots els xiquets són víctimes de la pandèmia i demana al Govern ajudes per a la concertada"

La portaveu de Cs a la Diputació aposta "per un gran pacte educatiu per a una generació com a base per al futur"

Educació 15 de julio de 2020 REDACCIÓ
IMG_5633
Cristina Fernández, portaveu de Ciutadans en la Diputació Provincial de Castelló

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Fernández, ha defensat que "tots els xiquets són víctimes de la pandèmia i per això, ha demanat al Govern de Sánchez a través d'una moció rectificar i incloure en les ajudes per a la reconstrucció als centres concertats". "Tots els xiquets tenen dret a una educació sense tindre en compte el territori, la unitat familiar o el centre educatiu", ha destacat Fernández.

En aquest sentit, la diputada ha apel·lat al fet que "la resta de partits, especialment el PSPV, seguisca el deixant d'altres homòlegs a la província com l'Alcora i Vila-real i defense la igualtat d'oportunitats i la llibertat educativa". "Tots dos ajuntaments governats per socialistes han presentat sengles mocions demanant ajudes per a aquest model educatiu, tan vàlid com el de l'educació pública", ha recordat la portaveu.

"En Cs defensarem i treballarem per una educació pública de qualitat, però per a aconseguir-la en primer lloc fa falta un gran Pacte Nacional per a una generació que, de moment, el Govern ha deixat clar que no està disposat a fer", ha assenyalat la diputada, qui ha postil·lat que "la Llei Celaá naix sense consens i plagada de sectarisme i imposició".

En definitiva, per a Fernández "si de veritat volem que l'educació siga la base del nostre futur, això només ho aconseguirem traient la ideologia de les aules".

Te puede interesar
Lo más visto