'Nits al Claustre' arranca amb els ritmes d'Elma Sambeat Duna Ensemble

El cicle comença el 16 de juliol amb entrada gratuïta fins que es complete l'aforament

15 de julio de 2020 REDACCIÓ
Museu Belles Arts Castelló

El cicle 'Nits al Claustre', que duu a terme l'Institut Valencià de Cultura, arranca l'edició de 2020 amb un concert a càrrec de la banda Elma Sambeat Duna Ensemble, l'últim projecte de la cantant Elma Sambeat. L'esdeveniment serà aquest dijous 16 de juliol a les 22.30 hores al claustre del Museu de Belles Arts de Castelló. L'entrada és gratuïta fins que es complete l'aforament, que enguany està condicionat per les mesures de distància física i altres mesures de seguretat per la crisi de la COVID-19.

Elma Sambeat Duna Ensemble, el nou projecte de la cantant valenciana, farà gaudir el public castellonenc amb un concert centrat en la interpretació de temes vocals i instrumentals de l'Edat Mitjana i les músiques tradicionals de les diverses àrees de la Mediterrània, amb un recorregut per zones com Bulgària, València, Croàcia, Occitània, Itàlia, etc.

Alfonso Ribes, delegat territorial de l'Institut Valencià de Cultura a Castelló, ha valorat molt positivament aquesta proposta per a l'estrena del cicle i explica que Elma Sambeat és una de les artistes valencianes emergents més importants del moment.

En aquests últims mesos, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, amb iniciatives com el pla 'ReaCtivem', ha elaborat un paquet de mesures per a fer front als efectes que va provocar la pandèmia generada per la COVID-19, que va suposar la paralització de l'activitat cultural valenciana.

En aquest sentit, Cultura ha mantingut tota l'activitat prevista pel que fa a la programació dels espais públics autonòmics, que s'intensifica en els mesos d'estiu i que continuarà en l'últim quadrimestre de l'any, sempre que l'evolució de la pandèmia ho permeta.

'Nits al Claustre' se suma a altres propostes culturals com 'Sagunt a Escena', el Festival Internacional de Jazz de Peníscola o el programa 'Oh! La cultura' i enforteix l'aposta de Cultura per a fomentar la reactivació dels espectacles culturals en viu al nostre territori.

'Nits al Claustre' completa el seu programa amb 7 actuacions més de gran qualitat.

Lo más visto