Marín-Buck: «Marco exigeix l'alta velocitat que ella no compleix a la ciutat on governa»

El portaveu de Cs explica que el restabliment de l'AVE i formar part de la Xarxa de Ciutats AVE és important, però Castelló ha d'estar preparat

Política 16 de julio de 2020 REDACCIÓ
ciud

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha qualificat de  «incongruent» que Marco reivindique el restabliment de l'AVE Madrid-Castelló quan el seu govern no aplica l'alta velocitat en els serveis que presta en la ciutat. 

Marín-Buck ha aclarit: «en Ciutadans volem que torne l'AVE a Castelló perquè és una via principal per a la reactivació econòmica dels nostres sectors productius com a ceràmic, tauleller i turístic». A més, ha continuat dient que «és important que Castelló forme part de la Xarxa de Ciutats AVE i per a això la nostra ciutat ha de ser atractiva».

El portaveu de Ciutadans ha recordat que Castelló és la capital de la província i ha de competir amb la resta de municipis com a tal i no amb menys oferta turística, gastronòmica, cultural, esportiva i de negoci que els altres. Finalment, Marín-Buck ha recomanat al Fadrell «predicar amb l'exemple, reclamar des de l'exemple, posar a punt la nostra ciutat perquè quan arribe l'AVE de nou, es cree l'efecte de turista fidel i no el de turista fugaç».

Te puede interesar
Lo más visto