Peníscola situa nous llocs de socorrisme a les seues platges

Després del temporal Glòria les casetes i les estructures que les suportaven van patir danys estructurals greus

General 17 de julio de 2020 REDACCIÓ
socorrismo

Peníscola estrena casetes de socorrisme aquest cap de setmana després de renovar les estructures i adaptar-les a les noves necessitats del servei. Després dels efectes del temporal Glòria en el litoral de la localitat, l'àrea de Serveis i la Regidoria de Platges van prendre la decisió conjunta de renovar aquestes estructures a les platges urbanes.

Concretament, s'han adaptat les noves casetes a les necessitats higienicosanitàries de la nova realitat, compleixen amb els requisits de les certificacions de qualitat en aquests entorns i són, a més, movibles, per a poder retirar-les durant l'hivern i evitar així que es deterioren a conseqüència de les inclemències climatològiques. 

"La modernització d'aquestes instal·lacions garanteix una major i millor qualitat assistencial, més segura i que s'ajusta a totes les demandes de les certificacions de qualitat en platges", ha explicat la mateixa regidora de Platges, Raquel París, que ha concretat que se situen 4 casetes noves a la platja Nord i 1 a la platja Sud.

El disseny d'aquests nous llocs "és realment original i cridaner, amb colors brillants que permeten identificar la platja en els seus diferents sectors i facilita així també l'orientació i ubicació de menors en cas d'extraviament" ha ampliat la regidora.

Les casetes són totes diferents en el disseny i presenten una acolorida paleta de colors segons el punt d'ubicació.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers