Torna a gaudir de l'experiència Aquarama durant tot el dia

Els visitants gaudeixen ara d'una experiència completa per la reducció de l'aforament i els temps d'espera en les taquilles i atraccions

General 17 de julio de 2020 REDACCIÓ
Aquarama 2020

Aquarama, el parc aquàtic de Benicàssim, ha estrenat ja nova temporada, i ho ha fet amb totes les garanties de seguretat i salut, perquè xicotets i majors gaudisquen un any més d'una jornada de diversió i entreteniment amb total tranquil·litat. Una jornada que pot ser de tot el dia -és a dir, de 10 a 19h- o més reduïda, ja que, com a novetat, enguany existeix la possibilitat de gaudir del parc en sessió de demà o de vesprada -de 10 a 14h o de 15 a 19h respectivament-.

A més, l'experiència Aquarama ha limitat l'aforament a un terç de la capacitat ha reduït significativament l'ocupació, els temps d'espera en les atraccions i les cues en taquilla, ja que s'està fomentant l'ús de la compra online anticipada, ja siga a través de la web o de l'App del parc. 

Lola Salgado, directora de Aquarama, ha indicat: “enguany la gestió i l'operativa està suposant un gran repte per a l'equip, però la nova situació s'està afrontant amb molta il·lusió i ganes perquè tots puguem continuar gaudir de l'experiència amb total tranquil·litat aquest estiu”.

Quant a l'oferta gastronòmica, enguany roman oberta la cafeteria de les Ones i, com no podia ser d'una altra manera, el famós quiosquet de gofres. Per part seua, l'entrada de menjar i beguda continua estant permesa, sempre que no es tracte de llandes de conserva o envasos de cristall

Te puede interesar
Lo más visto