El Consell aprova la concessió de 5'4 milions en ajudes per a programes de persones amb diversitat funcional

Les entitats del tercer sector d'acció social desenvoluparan programes per a millorar l'atenció, protecció i qualitat de vida d'aquestes persones

General 17 de julio de 2020 REDACCIÓ
diversitat

El Ple del Consell ha aprovat les bases reguladores per a la concessió directa de subvencions a entitats del tercer sector d'acció social per al desenvolupament de programes destinats a millorar l'atenció, protecció i qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i persones amb trastorn mental greu de la Comunitat Valenciana.

Aquestes subvencions, de caràcter excepcional, s'emmarquen en la resposta institucional del Consell davant la pandèmia de la COVID-19, donades les necessitats d'atenció que requereixen les persones amb diversitat funcional i les persones amb trastorn mental greu. L'import total d'aquestes ajudes ascendeix a 5.467.390 euros.

En aquest cas, l'objectiu d'aquestes ajudes és assegurar, en les actuals circumstàncies de crisi social, econòmica i sanitària, la continuïtat de l'atenció a les persones amb diversitat funcional, mantenir les xarxes de suport així com la seua salut física i mental, tant en el seu entorn familiar com en el seu entorn natural i geogràfic.

Te puede interesar
Lo más visto