Ferrocarrils de la Generalitat ofereix transport alternatiu a les persones de mobilitat reduïda

L'empresa pública ha adjudicat recentment la prestació d'aquest servei per un període de tres anys

General 17 de julio de 2020 REDACCIÓ
Torrent_Avinguda

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat el nou contracte de transport alternatiu per a persones de mobilitat reduïda que l'empresa pública ofereix, en cas d'avaries en ascensors o incidències en Metrovalencia i TRAM d'Alacant

L'empresa Visualthink Lab SL prestarà aquest servei per un període de tres anys i un import de 24.321 euros, IVA inclòs. El contracte compta amb una possible pròrroga de dues anualitats.

Aquest servei és resultat del protocol d'actuació que s'aplica des de novembre de 2018 per part d'FGV per al trasllat de persones en cadira de rodes o amb dificultats severes de mobilitat, en cas d'avaria d'ascensors o altres incidències.

El trasllat es realitza bé a l'estació accessible més pròxima o bé a la destinació indicada pel client, sempre que aquest es trobe dins de la zona coberta pel seu títol de transport. El personal d'FGV és l'encarregat de gestionar aquest servei i acompanyar al client fins a l'arribada del vehicle.

Des de la posada en marxa d'aquest servei prop de 100 persones amb problemes de mobilitat han pogut utilitzar un transport alternatiu per a completar el trajecte previst.

De la mateixa manera, quan es produeix qualsevol tipus de situació que supose una interrupció del servei en qualsevol punt de la xarxa i, per aquest motiu es veja afectat el desplaçament de les persones en cadires de rodes o amb greus problemes de mobilitat, s'actua amb idèntic criteri, sempre que FGV no facilite un altre servei adaptat per a aquest col·lectiu.

Te puede interesar
Lo más visto