Tots els dilluns hi haurà cinema en la programació cultural d'estiu de Benicàssim

L'aforament serà limitat i es controlarà els accessos per a garantir les màximes mesures de seguretat sanitària.

Cultura 20 de julio de 2020 REDACCIÓ
5203f7efc4093_cineplaya1
Benicassim cultura

Torna la programació cultural per als mesos d'estiu a Benicàssim i el cinema serà l'encarregat d'obrir la programació cada setmana. “Tots els dilluns tindrem cinema i s'aniran alternant les dues ubicacions triades: la plaça de les Corts Valencianes i el pati del CEIP Palmerar, dos llocs amb els quals traslladarem la cultura a la zona sud del municipi i al nucli urbà”,  ha explicat el regidor de Cultura, Javier Alonso. Demà dilluns 20 de juliol a les 22.30 hores s'obrirà el cicle amb la projecció de la comèdia espanyola “Què et jugues?” en la plaça de les Corts Valencianes.

A més, l'aforament en cadascun dels espais serà limitat “i comptarem amb personal que controlarà els accessos perquè l'activitat es desenvolupe amb les màximes garanties de seguretat sanitària”, ha destacat Alonso.

D'altra banda, el dilluns 20 de juliol també es reprendrà l'activitat cultural “Què lligen els escriptors?. Es tracta d'una trobada literària en la qual els assistents tindran l'oportunitat de gaudir de la presència d'autors, els seus llibres i les seues recomanacions literàries. Ana Merino, la novel·lista, poeta i dramaturga especialista en teoria del còmic, protagonitzarà la trobada del pròxim dilluns a partir de les 20.00 hores en Vila Ana. En aquest cas, l'aforament  també és limitat i s'accedirà amb entrada gratuïta que es pot sol·licitar en el Espai Cultural Vila Ana o a través de l'e-mail [email protected].


 

Te puede interesar
Lo más visto