Comença la I Edició de la Setmana de la Moda a Orpesa del Mar, que inclourà el concurs Miss i Míster World Spain

Els representants de les diferents organitzacions col·laboradores han presentat l'esdeveniment en una roda de premsa a l'Ajuntament del municipi castellonenc

Cultura 20 de julio de 2020 Andreu Beltrán
WhatsApp Image 2020-07-20 at 14.06.39

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa que dóna inici a la I Edició de la Setmana de la Moda a Orpesa del Mar. Les dates de l'esdeveniment (del 19 al 26 de juliol) coincideixen amb la celebració dels certàmens de Miss i Míster World, que també acollirà el municipi castellonenc i la gala final del qual tindrà lloc en el complex vacacional Marina d’Or.

En l'acte han participat la regidora de Comerç a l'Ajuntament d'Oropesa, Araceli de Moya, el coordinador d'esdeveniments de Marina d’Or, Esteban Ventura, i un dels directors de l'esdeveniment de Miss i Míster World, Daniel Montesdeoca.

Montesdeoca ha incidit en què el concurs de bellesa alberga valors molt diferents. Més enllà del físic i l'atractiu, els 104 aspirants (52 de cada sexe) realitzaran diferents proves en les quals mesuraran les seues habilitats esportives, els seus diferents talents i, com no, les seues aptituds en les passarel·les. A més, el director ha volgut ressaltar el caràcter solidari de l'esdeveniment a través de la presentació, per part de les aspirants femenines, de 52 projectes solidaris, un per cada candidata.

Per part seua, Ventura ha destacat la bona col·laboració entre les diferents organitzacions per a dur a terme els projectes i s'ha mostrat orgullós que Marina d’ Or es convertisca en un focus a nivell nacional i internacional degut l'acolliment de les gales finals del concurs.

Durant la Setmana de la Moda se celebraran diverses desfilades en el barri antic del municipi. En ells participaran dissenyadors de diferents províncies espanyoles juntament amb altres representants dels comerços de la pròpia localitat. Així mateix, 4 dissenyadores emergents d'Oropesa tindran l'oportunitat de donar-se a conéixer en aquests festejos.

La regidora de l'Ajuntament considera que és una bona iniciativa per a afavorir a les petites empreses i als autònoms, així com de promocionar la tradició d'Orpesa, gràcies a l'exposició d'indumentària tradicional que també tindrà lloc al llarg de la setmana.

Quant a la pandèmia, de Moya ha recordat que es seguiran els protocols de seguretat pertinents i s'establiran mesures de prevenció enfront de la Covid-19. Admet que es tracta d'una edició especial i agraeix l'esforç realitzat per les diferents parts perquè l'esdeveniment es faça realitat.

Te puede interesar
Lo más visto