La Conselleria d'Hisenda va invertir 7,4 milions en 2019 per a la transformació del model econòmic

Aquest pressupost ha sigut destinat a subvencions per a 16 grans projectes d'inversió empresarial que contribuiran a la transformació del model econòmic de la Comunitat

Economía 21 de julio de 2020 REDACCIÓ
SedeHaciendaGuillemdeCastro56KIKETABERNER_NoticiaAmpliada
Valencia Plaza

La Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic ha invertit en 2019 7,4 milions d'euros en subvencions per a 16 grans projectes d'inversió empresarial que contribuiràn a la transformació del model econòmic de la Comunitat Valenciana.

D'això informa el document 'Nou Model Econòmic Valencià. Memòria 2019', que fa referència a les actuacions desenvolupades en l'últim exercici en matèria d'anàlisi, planificació, impuls, gestió, programació i difusió d'un nou model econòmic valencià amb una clara intenció de transparència.

Concretament, es tracta de quatre àrees d'actuació que tenen l'objectiu de contribuir a la transformació econòmica, mediambiental i social, basat en el principi de la sostenibilitat que regeix totes les actuacions. Aquestes àrees són el desenvolupament del 'Pla d'Acció per a la Transformació del Model Econòmic 2027'; l'anàlisi de nous models transformadors; el desenvolupament de càtedres de Transformació del Model Econòmic amb les universitats públiques; i les actuacions de suport i incentius afavoridors de la transformació i el desenvolupament econòmic. 

Te puede interesar
Lo más visto