Els abocaments il·legals a Onda són sancionats amb 3.000 euros

La Policia Local d'Onda ja ha tramitat la primera sanció, que forma part de la campanya de l'Ajuntament de conscienciació sobre la correcta gestió de voluminosos i tractament de deixalles

General 22 de julio de 2020 REDACCIÓ
SEÑALESRESIDUOS_04

Els abocaments il·legals en el terme municipal d'Onda són sancionats amb 3.000 euros. La Policia Local d'Onda ja ha tramitat la primera sanció, que arriba després de que l'Ajuntament d'Onda haja iniciat  la campanya de conscienciació sobre la correcta gestió de voluminosos i tractament de deixalles, davant l'increment d'abocaments il·legals en l'entorn urbà i rural durant aquest estiu.

A més, la Policia Local ha incrementat la vigilància en els punts on solen aparéixer residus i investiga els abocaments. Per altra banda, l'Ajuntament ha instal·lat senyals en el terme municipal advertint de la multa i fomentant el respecte per l'entorn. També es col·locaran vinils informatius en els contenidors del nucli urbà.

D'aquesta manera, l'Ajuntament vol recordar a la ciutadania la infracció de tirar voluminosos, fems, plàstics, enderrocs o altres materials fora dels punts permesos, ja que causen danys irreparables en el medi ambient.

“A Onda l'incivisme es paga car, perquè no podem permetre que s'òmpliga el nostre entorn de fem i quedar-nos de braços plegats davant les conductes irresponsables d'alguns veïns”, ha recordat el regidor d'Ordenació del Territori, Juan López.

Te puede interesar
Lo más visto