L'Ajuntament de Peníscola signa un conveni de col·laboració amb la residència concertada de la tercera edat situada en el municipi

General 23 de julio de 2020 REDACCIÓ
peñi

La regidoria de Benestar Social posa a la disposició dels usuaris un paquet d'ajudes per a sufragar estades de persones majors dependents en la residència geriàtrica concertada, Benet XIII, autoritzada per la Generalitat Valenciana en la localitat.

Aquestes subvencions estan destinades per a estades de majors de 65 anys que compleixen amb els requisits mèdics i de renda exigits en les bases aprovades per les quals es regula el conveni subscrit i que atenen els criteris que estableix la Generalitat Valenciana en matèria de dependència.

Aquesta és la novena anualitat en la qual el departament de Benestar Social concedeix aquest tipus d'ajudes. L'alcalde ha aprofitat la trobada per a felicitar els gestors de la residència per no haver-se identificat ni un només contagiat de Covid-19 en ella. "Enhorabona a tota la plantilla de la residència pel seu incansable treball, gràcies a la seua labor no s'ha registrat un sol contagi de la Covid-19 en la residència durant aquests durs mesos de pandèmia", ha destacat Martínez. 

Te puede interesar
Lo más visto