L´Ajuntament de Sant Jordi beneficia a quasi una trentena d´aturats i autònoms amb les seues ajudes anti Covid-19

El consistori destina 13.000€ a aquesta línea del seu pla de xoc contra els efectes econòmics i socials de la pandemia

General 23 de julio de 2020 Redacció
2307 ayudas covid19

L'Ajuntament de Sant Jordi beneficia a un total de 28 persones desocupades i empresaris autònoms del municipi a través de les seues ajudes directes per a pal·liar les nefastes conseqüències econòmiques i socials del Covid-19 en el municipi.

Aquesta línia d'ajudes forma part de l'actuació extraordinària de l'Ajuntament que suposarà una inversió de més de 40.000 euros. Amb això, el consistori ha bolcat tots els seus recursos en l'esforç de portar avant el decàleg d'iniciatives activades en aqueix treball, amb inversions com els 10.000 euros en ajudes directes a autònoms i Pimes afectats per l'estat d'alerta, o els 10.000 euros que destinarà a la subvenció total de l'escola d'estiu perquè siga gratuïta per a tots els xiquets i xiquetes de Sant Jordi.

L'alcalde, Iván Sánchez, ha explicat que «sabem que aquestes ajudes no són la gran solució per a aquestes famílies i empresaris, però sí una aportació al gran esforç que estan fent per tirar avant, un gest de tota la població de Sant Jordi i un missatge de solidaritat. No deixarem a ningú arrere, des de l'Ajuntament hem treballat durant tot aquest temps i continuem fent-lo amb responsabilitat i previsió per a tots junts tirar avant».

Un conjunt de mesures d'ajuda real que en opinió de l'alcalde, Iván Sánchez, «retornen a tots els jordiencs i jordienques l'esforç, el lliurament i solidaritat que han demostrat amb el seu poble durant aquests més de tres mesos en què portem treballant per guanyar-li terreny a la malaltia».

Cal recordar que les ajudes directes a autònoms i aturats formen part del decàleg de mesures econòmiques extraordinàries que l'Ajuntament de Sant Jordi ha articulat en els plans Sant Jordi Impulsa i Reactivem Sant Jordi.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto