Marina d'Or torna amb totes les mesures preventives

El complex turístic d' Orpesa reobri les seues portes i adapta els seus serveis a la 'nova normalitat'

Sanitat 24 de julio de 2020 Andreu Beltrán
marina dor

Marina d’Or ha tornat a l'activitat després de tres mesos i mig d'aturada degut a la crisi sanitària de la Covid-19. Durant aquest mes de juliol, la ‘ciutat de vacances’ ha rebut els seus primers visitants, que poden gaudir dels hotels, balnearis, parcs temàtics i altres serveis, de manera segura i higiènica, gràcies a l'establiment d'un exhaustiu dispositiu de mesures preventives.

Hotels Marina d’Or, seguint les recomanacions de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, ha creat un pla de contingència per a previndre el contagi del virus entre els turistes. Miguel Querol, adjunt a presidència de les instal·lacions, assegura que s'utilitzen “raigs ultraviolats per a desinfectar les habitacions abans de l'entrada de cada client”. Quant a les piscines, indica que “el clor i el PH es controla regularment”, mentre que l'aigua de la mar que s'utilitza per al balneari marí es desinfecta amb llum ultraviolada.

Tant els clients com els treballadors tenen a la seua disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic, catifetes desinfectants i presa de temperatura per a poder accedir a tots els espais. El departament de seguretat s'encarrega d'assegurar que els dispensadors mai queden buits. Aquest departament també monitora el compliment dels protocols, com el correcte ús de les mascaretes, els aforaments o la distància social. Així mateix, el director de seguretat, César López, confirma que “tots els empleats han passat una prova test Covid-19 abans de l'inici de la temporada”.

Marina d’Or compta amb una gran oferta en locals de restauració. La higiene en les cuines és indispensable en aquests temps, tal com ressalta Armando Gómez, Xef Executiu del complex, per la qual cosa s'apliquen més rigorosament, si cap, les mesures comentades anteriorment. “Els processos de cocció i enfornat sempre eliminen el virus i en els productes frescos hem modificat lleugerament els paràmetres per a major desinfecció”, comenta el xef.

En els menjadors i bufets, s'han adequat els aforaments i les distàncies, a més d'incorporar mampares de metacrilat enfront del menjar i substituir els mantells habituals per manteletes individuals.

Respecte a la higiene de les platges, espais externs a les instal·lacions, Querol agraeix a l'Ajuntament d'Orpesa l'haver “disposat 1.000.000 d'euros per a aconseguir que les platges siguen més netes i segures”.

Te puede interesar
Lo más visto