Benicàssim controla l'aforament del mercat setmanal i el parc del Trenet a través d'una aplicació mòbil

Les dades del mercat del passat dijous reflecteixen que a penes se supera la meitat de l'aforament permés en el nou espai

General 27 de julio de 2020 REDACCIÓ
control aforo mercado jueves

L'Ajuntament de Benicàssim utilitza les noves tecnologies per a controlar l'aforament en el ‘mercat del dijous’ i al parc del Trenet. Com explica el regidor de Seguretat, Javier Alonso, «l'anomenada nova normalitat implica més control i per a garantir el correcte desenvolupament del mercat setmanal així com les activitats que alberga el parc del Trenet, hem inclòs una aplicació mòbil amb la qual controlem l'aforament del recinte en temps real».

En el cas del ‘mercat del dijous’, els auxiliars de seguretat situats en els diferents accessos del nou recinte situat «a través del mòbil que porten amb si es fa un comptatge immediat de les persones pel que es pot saber al moment si cal actuar en el cas que hi haguera excés d'aforament», explica Alonso. Des que el mercat setmanal reprenguera la seua activitat no s'ha registrat excés d'aforament i durant la celebració del mercat del passat dijous el moment amb més gent va ser entorn al migdia i es van registrar unes 460 persones, poc més de la meitat de l'aforament màxim permés, establit en 900 persones. L'aplicació mòbil també permet tindre la suma del total de persones que visiten el ‘mercat del dijous’ durant tota la jornada d'activitat i la mitjana registrada aquest mes de juliol se situa entorn a les 3.700 persones. «Aquestes dades mostren que la nova ubicació permet el desenvolupament del mercat setmanal amb totes les garanties de seguretat», ha afegit l'edil responsable.

Te puede interesar
Lo más visto