El termini per a sol·licitar places en les residències juvenils de l'IVAJ finalitza el 31 de juliol

Es tracta de 94 places per al curs acadèmic 2020-21 en les residències d'Alacant, Benicarló i Castelló

Educació 27 de julio de 2020 Redacció
Diaporama_residencias_2020-21_val

El termini per a sol·licitar les places disponibles en les residències juvenils de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) de La Florida, a Alacant, Sant Crist de la Mar de Benicarló i Mare de Deu del Lledó de Castelló per al curs acadèmic 2020-21 finalitza el pròxim 31 de juliol.

Poden sol·licitar aquestes places persones joves, amb edats compreses entre 14 i 30 anys, que cursen estudis conduents a títols oficials impartits per les universitats de la Comunitat Valenciana o que cursen cicles formatius o ensenyaments artístics, ensenyament secundari, batxillerats o estudis universitaris.

També poden presentar la seua sol·licitud joves que duguen a terme alguna activitat esportiva, cultural o d'índole similar, així com joves d'altres nacionalitats diferents de l'espanyola que participen en accions o programes europeus o altres programes de cooperació internacional.

L'IVAJ ha adoptat les mesures adequades, dins dels respectius plans de contingència, i ha implantat les mesures, tant higièniques com d'aforament i de qualsevol tipus, determinades per les autoritats competents i que es consideren necessàries per al bon funcionament de les residències

L'oferta comprén un total de 94 places disponibles: 50 en la residència Juvenil Universitària La Florida d'Alacant en habitacions individuals amb bany; 31 places en habitacions dobles a la residència Sant Crist de la Mar de Benicarló i 13 places en habitacions dobles amb ús individual en la residència juvenil Mare de Déu del Lledó de Castelló.

El programa oferit per l'IVAJ consisteix en allotjament i pensió alimentària completa que consta de desdejuni, menjar i sopar. L'allotjament es realitzarà d'acord amb les condicions particulars de cada residència. La plaça que s'obtinga s'estendrà fins a la finalització dels estudis oficials.

El termini de presentació de sol·licituds, que es realitza preferentment de manera telemàtica, finalitza el 31 de juliol de 2020.

El model de sol·licitud es pot descarregar des del portal de l'IVAJ consultar ací i presentar-se, preferentment, en el registre electrònic de l'IVAJ: consultar ací.

Te puede interesar
Lo más visto