L'Ajuntament d'Onda destina 7.000 euros a netejar un centenar de pintades vandàliques per tota la ciutat

Les brigades municipals estan treballant en la campanya de localització i repintado de grafitis davant el malestar veïnal

General 27 de julio de 2020 REDACCIÓ
pintadas

L'Ajuntament d'Onda destinarà 7.000 euros, en concepte de material i hores de treball, a netejar i endreçar un centenar de pintades vandàliques per tota la ciutat. Es tracta d'una campanya que ha posat en marxa el govern municipal per a mantenir la ciutat lliure de grafitis, molts d'ells fomentant l'odi cap a altres ideologies, cultures o races. Així, les brigades municipals estan escometent els treballs durant aquestes setmanes, localitzant les pintades i donant solució al malestar expressat pels veïns.

El regidor d'Ordenació del Territori, Juan López, ha apuntat que l'incivisme d'alguns, a més d'embrutar la imatge de la ciutat, costa diners a tots els veïns. Per això és fonamental conscienciar a la ciutadania sobre respectar el nostre entorn perquè la convivència siga millor per a tots i deixar una ciutat més cuidada a les pròximes generacions.

D'altra banda, davant l'increment d'abocaments il·legals en l'entorn urbà i rural durant les últimes setmanes, l'Ajuntament també ha emprès una campanya de conscienciació sobre la correcta gestió de voluminosos i tractament de deixalles. Així mateix, la Policia Local reforçarà la vigilància en els punts on solen aparèixer residus, els investigarà i proposarà sancions als infractors de fins a 3.000 euros. La primera multa ja ha sigut proposta.

Te puede interesar
Lo más visto