Multen amb 3.000 euros a dos veïns d'Onda per tirar abocaments a la rambla de la Vídua

Aquesta és la segona denúncia que imposa l'Ajuntament d'Onda després de posar en marxa la campanya de conscienciació sobre la correcta gestió de voluminosos i tractament de deixalles

Successos 28 de julio de 2020 REDACCIÓ
FOTOGRAFÍA VERTIDOS_02
Ajuntament d'Onda

La Policia Local d'Onda ha enxampat in fraganti a un veí d'Onda i acompanyant tirant un remolc d'enderrocs i altres estris a la rambla de la Vídua. Per això seran proposats per a sanció màxima de 3.000 euros per cometre un acte incívic i tan perjudicial per al medi ambient.

Concretament, els fets van ocórrer el passat 8 de juliol a les 20 hores, quan la Policia va rebre l'anomenat d'un veí alertant del delicte. D'aquesta manera, els agents van poder documentar el succés i identificar als infractors.

Amb aquesta ja són dues denúncies les que ha imposat l'Ajuntament d'Onda després d'iniciar la campanya de conscienciació sobre la correcta gestió de voluminosos i tractament de deixalles, davant l'increment d'abocaments il·legals en l'entorn urbà i rural durant este estiu. La primera multa es va posar la setmana passada després d'enxampar a veïns abandonant voluminosos en el nucli urbà.

El regidor d'Ordenació del Territori, Juan López, ha destacat que “l'incivisme es castiga a Onda perquè no podem permetre que el nostre entorn s'òmpliga de fem”.

Servei gratuït

Molts dels residus poden reciclar-se en l'Ecoparc amb horari de dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, i els diumenges i de festius de 9.00 a 14.00 hores. A més, la localitat compta d'un servei gratuït de recollida –els divendres- de mobles i objectes voluminosos. Els ciutadans ho poden sol·licitar en el 964 60 00 50 i al mateix telèfon poden dir els responsables de comerços als quals se'ls ofereix la recollida gratuïta de cartons tots els dimarts.

Te puede interesar
Lo más visto