Deu ondenses amb diversitat funcional es formen a l'Ajuntament gràcies al Pla d'Ocupació Nova Oportunitat

S'activen per primera vegada, accions formatives per a millorar les competències professionals i la inserció laboral del col·lectiu

General 29 de julio de 2020 REDACCIÓ
BECAS_01_NoticiaAmpliada

L'Ajuntament d'Onda ha incorporat per als pròxims cinc mesos a deu persones amb capacitats diferents, els qui exerceixen funcions d'auxiliar, conselleria i administració. A més d'oferir-los una oportunitat laboral, el govern municipal, tal com es va comprometre, està duent a terme accions formatives per a millorar les competències professionals i fomentar la inserció laboral d'aquest col·lectiu.

Així, tècnics d'ús del consistori han impartit un taller d'entrevista de treball. La xarrada-taller va tenir lloc en el Centre d'Ocupació Monteblanco i va comptar amb la participació d'Elena Albalat, regidor de Recursos Humans, qui els va traslladar l'aposta del govern local per aquest programa d'inserció laboral.

«Som conscients que les persones amb discapacitat tenen un futur laboral més complex i volem donar-los suport per a revertir aquesta situació», ha destacat Albalat, qui també ha posat l'accent en que «aquest Ajuntament continuarà treballant pel compliment de la igualtat d'oportunitats per a tots sense cap discriminació, perquè no volem que cap veí es quede arrere».

En el taller d'entrevista de treball els joves van tractar punts com: què és una entrevista i els temes a tractar; passos a seguir abans, durant i després d'aquesta; o com actuar enfront de l'entrevistador. A més, per a incentivar la participació en l'activitat, els tècnics de l'ajuntament van realitzar un ‘role playing’, en el qual es feien entrevistes fictícies els uns amb els altres.

Te puede interesar
Lo más visto