Carles Salvador compleix un somni amb l'ascens del CD Castelló

Ha sigut una temporada inoblidable per al club i per al migcampista, qui ha jugat un paper important en l'ascens del conjunt albinegre

Esports 29 de julio de 2020 REDACCIÓ
1591873304cdcas_Panoramica-3-4-columnas
Castellón Plaza

El migcampista de Castelló de la Plana Carles Salvador ha complit un dels seus somnis en tornar aquesta temporada al CD Castelló, que acaba d'ascendir a Segona Divisió.

I es que, Salvador va eixir de l'equip albinegre fa dotze anys sense haver debutat en el primer equip i, no obstant això, és el jugador que més minuts ha tingut en el conjunt de Óscar Cano. “És un jugador vital per a nosaltres. És millor entrenador que jo, perquè, a més de jugar, va entrenant als seus companys durant el partit. Jo aprenc molt més de Carles que ell de mi”, ha valorat el tècnic.

Carles salvador ha jugat un paper important en l'ascens del seu equip i pero això assegura que ha sigut una temporada inoblidable per a ell. “És el somni de tot jugador de pedrera que vol debutar en el seu equip i al final ha arribat quan havia d'arribar” ha assenyalat.

A més, el següent somni del migcampista castellonenc serà debutar com a futbolista de Segona Divisió. I aquest objectiu el complirà amb el club on es va formar i en el qual ha aconseguit l'assoliment més important de la seua carrera.

Te puede interesar
Lo más visto