L'Ajuntament de Vinaròs instal·la una plataforma elevadora en la Casa Consistorial

Aquesta actuació està subvencionada per la Generalitat Valenciana per un import de 7.349 euros

General 29 de julio de 2020 REDACCIÓ
NUEVA-PLATAFORMA-ELEVADORA-AYUNTAMIENTO-VINAROS-710x500
Castellón Información

L'Ajuntament de Vinaròs ha instal·lat una nova plataforma elevadora en la Casa Consistorial per a millorar l'accessibilitat i salvar les escales que condueixen a l'ascensor. La Brigada Municipal ha estat al càrrec dels treballs d'instal·lació d'aquesta plataforma, Una actuació que ha comptat amb una subvenció de la Generalitat Valenciana per un import de 7.349 euros i que ha permés finançar el 45% dels costos.

“L'ajuntament ja disposava d'una plataforma elevadora per a garantir l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda, però s'ha volgut renovar-la per a oferir un millor servei als usuaris, a més d'una major seguretat per als seus usuaris”, ha explicat la regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà. A més, detallava que aquesta nova plataforma pot alçar una càrrega de fins a 300 quilos, compta amb un sistema d'elevació hidràulica, anivellament automàtic i una cabina per a major seguretat.

Per altra banda, el regidor d'Urbanisme, José Chaler, ha assenyalat que “millorar l'accessibilitat de tots els edificis i espais públics del municipi és una de les prioritats de l'Ajuntament per a fer de Vinaròs una ciutat 100% accessible”.

Te puede interesar
Lo más visto