L'Ajuntament de la Vall d'Uixó atorga els premis de l’Estiu Jove Alternatiu

Els guanyadors i guanyadores han rebut diversos obsequis com a reconeixement del seu treball

General 29 de julio de 2020 REDACCIÓ
Estiu-Jove-1-710x500

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha lliurat els premis dels concursos de l’Estiu Jove Alternatiu 2020, una sèrie d'activitats d'oci educatiu i responsable dirigides a joves de 13 i 18 anys. A causa de la crisi de la COVID-19, la majoria d'activitats no han sigut presencials i s'han pogut seguir a través de les xarxes socials de l'Ajuntament.

Respecte als premis lliurats, Zaid Bentalib ha guanyat el Concurs de Senderisme ‘Ruta Sant Antoni'; Akram Ramii és el campió del Concurs de Fotografia en Perspectiva Forçada; la guanyadora del Concurs de ‘Tik Tok més top’ és María Pérez Sánchez i, finalment, Pau Safont Santos ha guanyat el Concurs de Gimcana de Curtmetratge en 53 hores.

«El record d'enguany no serà positiu però hem après a reinventar-nos i hem realitzat un Estiu Jove diferent per a la joventut del nostre municipi», destaca la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui ha assenyalat que tots els projectes que s'han presentat són «de molt bona qualitat artística i d'un nivell molt alt».

El regidor de Joventut, David Lluch, ha assenyalat que les activitats s'han dut a terme respectant les mesures de seguretat i amb la intenció de «recuperar la socialització de la gent jove».

Te puede interesar
Lo más visto