L’Ajuntament de Nules intensifica les mesures preventives per la COVID-19

Els llauradors tornaran a eixir amb els seus tractors a desinfectar llocs públics

Sanitat 29 de julio de 2020 REDACCIÓ
DESINFECCIÓ-TRACTORS-NULES-1-710x500

L’Ajuntament de Nules ha decidit intensificar les mesures preventives davant la COVID-19. Per això els llauradors exiran hui per Nules, Mascarell i la zona marítima amb els seus tractors per a desinfectar diferents llocs públics. Per tant, es recomana a la ciutadania no estar a la via pública o les terrasses a partir de les 22 hores.

L’alcalde de Nules, David García, comenta que han considerat que hi ha que intensificar les tasques de desinfecció per a evitar possibles contagis que porten algun rebrot, encara que el personal de la brigada municipal no ha deixat de dur a terme accions de desinfecció. Una vegada per setmana eixirà un grup de llauradors amb els seus tractors per a desinfectar la via pública.

També es va a intensificar la desinfecció en els espais públics com els parcs, i els voltants de la residència de persones majors, entre altres. Per tant, hi haurà dos grups formats per personal de la brigada municipal per a poder fer aquestes tasques matí i vesprada.

A més, a partir de dijous hi haurà una patrulla dedicada únicament a controlar l’ús de la mascareta i la distància de seguretat i l’aforament de les terrasses de bars, restaurants i locals d’oci imposant les sancions corresponents en el cas d’incompliments.

Te puede interesar
Lo más visto