Peníscola continua apostant per la dinamització del comerç local amb la seua campanya orientada al gaudi en família

Destinada al públic familiar, l'acció convida els més xicotets a trobar un tresor, a manera de gimcana, en la qual participen 21 comerços de la localitat

General 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
pirata pergamino segunda faseV2-03

La Regidoria de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Peníscola continua treballant per la dinamització de l'oferta comercial del municipi amb el llançament de la segona campanya dirigida al segment familiar.

Aquesta segona acció de "El tresor del Pirata Barba-roja" és la continuació de la campanya duta a terme fins al passat 26 de juliol. En aquest nou llançament participen un total de 21 comerços i, amb aquest, "volem continuar fomentant les qualitats del nostre petit comerç i els atractius que el fan únic, com la qualitat dels productes i la proximitat", subratlla la responsable de l'àrea, Raquel París.

Aquesta campanya de dinàmica aventurera consisteix a "trobar el tresor" seguint una ruta pels establiments comercials adherits. Les persones participants poden guanyar xecs amb valor de fins a 50€ bescanviables en els comerços i restaurants de Peníscola. L'acció es desenvoluparà durant tot el mes d'agost, temps en el qual tot aquell que desitge participar realitzarà una gimcana pels diferents comerços per a escanejar els codis QR i seguir les indicacions.

Durant el mes de juliol la Regidoria de Comerç ha presentat dues campanyes en format gràfic i audiovisual amb les quals posar en valor les singularitats i atractius de l'oferta comercial local. Totes dues accions s'han sumat a la campanya de conscienciació sobre els perills de la compra il·legal d'articles de "top manta", "activitat il·lícita que perjudica greument l'activitat del comerç local, que està fent grans esforços per garantir les condicions de seguretat sanitàries a tots els clients, cosa que no ocorre amb la venda fraudulenta" assegura París.

Te puede interesar
Lo más visto