Benassal, Catí i Culla reinventen la seua oferta per a un turisme responsable

L'objectiu és garantir la prevenció de rebrots i mantindre la dinamització turística

General 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
ares-panoramica6
Vinaròs News

Els municipis d'Ares del Maestrat, Benassal, Catí i Culla reinventen la seua oferta per a un turisme responsable en el Alt Maestrat #HumanLand. Per a això, s'assegura l'aplicació de mesures anti Covid-19 en tota l'oferta turística d'aquests municipis amb l'objectiu de mantindre la dinamització turística al mateix temps que es prevé qualsevol possible rebrot de la Covid-19.

 

“Volem oferir-nos com una destinació segura i responsable que som”, ha explicat la gerent de l'Associació, Intermunicipal de Benassal, Catí Culla i Ares del Maestrat, Berta Claramonte. “Som pobles molt atractius tant en en el nostre patrimoni històric i cultural com en la naturalesa que embolica les nostres cases i les experiències turístiques relacionades amb l'esport, la gastronomia i la cultura que podem realitzar ací. El visitant està encantat de gaudir d'aquestes activitats a l'Alt Maestrat, i nosaltres *tb que vinguen i contribuïsquen a mantindre l'activitat als nostres pobles”.

El municipi d'Ares del Maestrat ha ideat per al mes d'agost un programa de visites guiades centrades principalment en el barri antic i la Nevera dels Regatxols. I és que el centre històric d'Ares està declarat Bé d'Interés Cultural.

Per part seua, en el municipi de Benassal tots els dilluns hi ha visites guiades gratuïtes per l'itinerari del mestre Carles Salvador, els dimecres hi ha classes gratuïtes de taitxí, i els divendres visites guiades gratuïtes pel centre històric del municipi. Des de l'Oficina de Turisme també es mantenen les visites de manera diària amb reserva prèvia.

Al municipi de Catí roman oberta una de les seues principals joies patrimonials: l'Ermita de l´Avellà. La també sobrenomenada ‘Capella Sixtina del Maestrat’ es troba en un lloc històricament conegut per la qualitat de les seues aigües.

I quant al municipi de Culla, les diferents activitats dels caps de setmana d'agost serviran com a reclam i complementaran la rica oferta turística amb la qual compte. A més, entre altres activitats, es podrà visitar el seu centre històric i castell, declarats Bé d'Interés Cultural en 2004 per ser un dels conjunts històrics millor conservats de l'arc mediterrani.

Te puede interesar
Lo más visto