L'Agència Valenciana de Turisme atorga a la Vall d'Uixó 12.000 € per al cicle Singin in the cave

Aquest divendres 31 de juliol comença el cicle de concerts, que continuarà en les pròximes setmanes amb les màximes mesures de seguretat sanitària

General 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
jorge-0730_xl
Elperiodic.com

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó rep una subvenció de 12.000 € per part de l'Agència Valenciana de Turisme en reconeixement al cicle de concerts Singin in the Cave. I és que, enguany celebra el seu 5é aniversari i des de fa tres anys forma part del Mediterranean Music Festival.

El regidor de Turisme, Jorge Garcia, ha valorat que "és una molt bona notícia per al turisme de la nostra ciutat, ja que el Singin in the Cave és un dels projectes més il·lusionants que desenvolupem al llarg de l'any i l'Agència Valenciana de Turisme ha reconegut el nostre esforç". "Continuarem apostant pel turisme cultural i musical i també per la diversificació de la nostra oferta", ha explicat Garcia, qui destaca que s'estan seguint tots els protocols necessaris per a garantir la seguretat sanitària dels visitants.

Demà divendres 31 de juliol comença el cicle de concerts a l'interior dels Coves de Sant Josep. Així, els visitants podran gaudir de la actuació de Raquel Lua, a la qual se sumaran en les pròximes setmanes els artistes Ede, Escoltant Elefants, Andrea Motis & Josep Traver, Maika Makovski i Anni B Sweet.

Te puede interesar
Lo más visto