Reformen la Casa Abadia de Castelló per a fer-la més accessible

L'oficina municipal de turisme ha instal·lat un kiosk d'informació enfront de l'edifici per a continuar prestant el servei

General 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
Portada8-710x500

El Centre Cultural Casa Abadia de Castelló, situat al costat del Fadrí en la plaça de l'Herba, es troba en obres per a millorar l'accessibilitat de les dues plantes amb les quals compta l'edifici que és propietat de la Fundació Caixa Castelló.

Les obres de millora de l'edifici estan previstes que finalitzen el mes d'octubre. De fet, van començar al juny per a evitar molèsties als estudiants que acudeixen a la sala d'estudis que té aquest centre. I és que el centre alberga una biblioteca de consulta equipada amb una sala d'ordinadors amb connexió a internet i sala d'estudi. La segona planta de l'edifici compta amb els serveis administratius de la Fundació Caixa Castelló.

A més dels serveis que ofereix la Fundació Caixa Castelló, a la Casa Abadia també està instal·lada una de les oficines de turisme municipal de l'Ajuntament de Castelló.

Actualment, a causa de les obres, l'oficina es troba fora del citat edifici, just en front, i al costat de la cocatedral Santa María en un kiosk, per a oferir tota la informació turística de la ciutat des d'aquest lloc que roman obert en el seu horari habitual de matí i vesprada.

Te puede interesar
Lo más visto