La Diputació de Castelló posa en valor el patrimoni natural de la província

General 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
Cabanes-Diputació-667x500

La Diputació de Castelló ha culminat hui mateix el repartiment dels últims panells informatius que des del departament de Medi Natural s’han editat per a posar en valor i promoure el coneixement dels arbres més singulars i representatius de la geografia castellonenca. 

La diputada de l’àrea, María Jiménez, ha estat la responsable de fer l’entrega dels taulers als representants municipals de Culla, Albocàsser, Cabanes i Borriol, que a partir de hui restaran ubicats al costat d’aquests monuments naturals perquè tothom puga conéixer el pes de la «seua història i les característiques d’aquests arbres que formen part intrínseca del nostre patrimoni més valuós», ha afegit Jiménez. L’acte simbòlic d’entrega s’ha unit a la visita als exemplars.

Amb aquests quatre nous panells, ja són 20 els que ha repartit la Diputació de Castelló des de principis d’any. Per a Jiménez es tracta d’una manera de fer respectar el nostre entorn, tan ric «paisajísticament parlant, i de promoure el seu coneixement, per això s’han elaborat de forma didàctica perquè grans i menuts aprenguen junts».

Te puede interesar
Lo más visto