Benlloch perdona en el jutjat als dos usuaris de Facebook als qui va denunciar per amenaces

En tot moment els ha manifestat la seua voluntat d'arribar a un acord “si eren capaços de veure l'entitat de les seues faltes"

General 31 de julio de 2020 REDACCIÓ
1596174951_350484_1596175133_noticia_normal_recorte1
Cadena SER

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acudit  al jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Vila-real. Allí ha a prestat declaració amb motiu de la denúncia que va presentar el mes d'octubre passat contra dos usuaris de Facebook. I és que, aquests havien suposadament realitzat comentaris amenaçadors contra l'alcalde en aquesta xarxa social arran de la decisió de l'equip de govern d'incrementar l'Impost de Béns immobles (IBI) en 2020.

Estaven citats a declarar tant Benlloch com els dos denunciats per a prosseguir amb el procediment per la possible comissió d'un delicte d'injúries per part dels dos joves. No obstant això, després de demanar-li tots dos disculpes i manifestar el seu penediment pels comentaris abocats, Benlloch els ha concedit el seu perdó. D'aquesta manera, el pas següent seria l'arxivament de les diligències.

Durant els últims mesos, l'alcalde ha tingut contacte tant amb els denunciats com amb els seus advocats i en tot moment els ha manifestat la seua voluntat d'arribar a un acord “si eren capaços de veure l'entitat de les seues faltes i els efectes tan negatius de la seua actitud”. “Comprenc que som humans i tots podem cometre errors, però han d'entendre el mal que fan a la convivència i a ells mateixos”, ha afirmat Benlloch. “Les xarxes socials són interessants i positives per a moltes coses però mal utilitzades poden fer molt de mal a la convivència i al futur d'una persona”.

En aquest sentit, el primer edil ha reiterat que “com a càrrec públic accepte la crítica però no puc tolerar aquest tipus d'actituds d'amenaça ni que se sobrepassen els límits amb la comissió de possibles delictes”. Finalment, Benlloch s'ha posat a la disposició d'aquestes dues persones “en cas que necessiten realitzar qualsevol consulta o resoldre els seus dubtes sobre la gestió municipal. "L'Ajuntament és de tots i totes i estem per a ajudar, escoltar i atendre la ciutadania, però no podem tolerar que la discrepància es manifeste d'aquestes maneres”, ha recalcat.

Te puede interesar
Lo más visto