Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Sanchis demana el Tornillo d'Arquimedes de la Serratella amb els romanents de l'Ajuntament de Borriana

Cs s'avança al fet que el Govern d'Espanya “obligue als ajuntaments, per indicació d'Europa, a gastar els romanents en inversions sostenibles”

Política 02 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_6066-1024x683

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha demanat “el tornillo d'Arquimedes de la Serratella a l'altura del Rajolí amb els romanents de l'Ajuntament”. “D'aquesta manera gastarem el que és el nostre en reivindicacions dels veïns i necessitats del nostre municipi abans que uns altres ens diguen en què hem de gastar-lo”, va explicar Sanchís en el ple celebrat ahir.

La responsable de Cs a Borriana s'avança al fet que el Govern d'Espanya “obligue als ajuntaments, per indicació d'Europa, a gastar aquests romanents en inversions sostenibles” i en aquest sentit va recomanar fer “una modificació de crèdits urgent, que estaria més que justificada amb l'objectiu d'escometre aquesta actuació”.

A més, Sanchís va recordar que "el senyor Aparisi, en el ple del passat 10 de desembre ja va dir que l'enginyer municipal estava realitzant aquest projecte , a més sabem per la premsa que l'import de la inversió ascendeix a 500.000 euros, quantitat que existeix en els romanents del consistori i en el que es podria invertir sense problemes i així evitar que en les pròximes pluges els veïns de la zona patisquen de nou les inundacions en els seus habitatges i accessos”.

Finalment, la portaveu de Cs a Borriana ha criticat que “ahir l'equip de govern es negara a tal proposta. No sé si per motius partidistes o perquè menteixen quan parlen sobre aquest tema i no hi ha projecte com va dir el Senyor Aparisi”. “Per tant que ho aclarisquen als veïns i afectats de la zona”, ha conclòs Sanchís. 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter