Sanchis demana el Tornillo d'Arquimedes de la Serratella amb els romanents de l'Ajuntament de Borriana

Cs s'avança al fet que el Govern d'Espanya “obligue als ajuntaments, per indicació d'Europa, a gastar els romanents en inversions sostenibles”

Política 02 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_6066-1024x683

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha demanat “el tornillo d'Arquimedes de la Serratella a l'altura del Rajolí amb els romanents de l'Ajuntament”. “D'aquesta manera gastarem el que és el nostre en reivindicacions dels veïns i necessitats del nostre municipi abans que uns altres ens diguen en què hem de gastar-lo”, va explicar Sanchís en el ple celebrat ahir.

La responsable de Cs a Borriana s'avança al fet que el Govern d'Espanya “obligue als ajuntaments, per indicació d'Europa, a gastar aquests romanents en inversions sostenibles” i en aquest sentit va recomanar fer “una modificació de crèdits urgent, que estaria més que justificada amb l'objectiu d'escometre aquesta actuació”.

A més, Sanchís va recordar que "el senyor Aparisi, en el ple del passat 10 de desembre ja va dir que l'enginyer municipal estava realitzant aquest projecte , a més sabem per la premsa que l'import de la inversió ascendeix a 500.000 euros, quantitat que existeix en els romanents del consistori i en el que es podria invertir sense problemes i així evitar que en les pròximes pluges els veïns de la zona patisquen de nou les inundacions en els seus habitatges i accessos”.

Finalment, la portaveu de Cs a Borriana ha criticat que “ahir l'equip de govern es negara a tal proposta. No sé si per motius partidistes o perquè menteixen quan parlen sobre aquest tema i no hi ha projecte com va dir el Senyor Aparisi”. “Per tant que ho aclarisquen als veïns i afectats de la zona”, ha conclòs Sanchís. 

Te puede interesar
Lo más visto