L'associació Ashocas proposa aplicar en altres localitats la 'conversió en zona de vianants' del Grau de Castelló i Benicàssim

Amb aquestes messures aspiren a per a ajudar a de l'hostaleria i «generar activitat i treball de manera que tots puguem superar aquesta crisi»

General 31 de julio de 2020 REDACCIÓ
AlvaroAmores-09_forCrop
Castellón Plaza

L'associació Ashocas va ser creada mesos arrere a Castelló per a concentrar als empresaris de l'hostaleria de la capital i la província. I ara vol projectar en altres municipis l'experiència de la 'conversió en zona de vianants' de carrers com el passeig Buenavista del Grau o el carrer Sant Tomàs de Benicàssim amb l'objectiu d'impulsar al sector en aquests moments de crisis.

El president de l'agrupació, Álvaro Amores, va animar als ajuntaments de la província a «reflexionar» sobre posada en pràctica d'aquesta mena de mesures que permeten mantindre l'activitat dels negocis de l'hostaleria. «Hem de treballar conjuntament», assegura Amores, i per a allò Ashocas ofereix la seua ajuda  per a «generar activitat i treball de manera que tots puguem superar aquesta crisi. Això és una roda, tots salen guanyant amb mesures així».

I és que, segons el propietari del grup Giuliani's, l'acord tant de Castelló com de Benicàssim prova «la utilitat i la necessitat d'una associació com Ashocas. Lluitarem per les necessitats del sector promovent accions com aquesta del Grau o la de Benicàssim, en la qual també participem». Finalment, sobre la posada en marxa de la iniciativa en el Grau, Amores expressar el seu optimisme en què servisca per a afermar a l'hostaleria, a pesar que, segongs ell, el districte marítim no té la força turística de Benicàssim.

Te puede interesar
Lo más visto