El CSIF denúncia el "col·lapse" dels centres de salut de Castelló

El centre de Salut Constitució es troba tancat desde la declaració de l'Estat d'Alarma i els veïns tenen que desplaçar-se fins al centre de salut Palleter

General 31 de julio de 2020 REDACCIÓ
1596190033_981694_1596190294_noticia_normal
Cadena SER

CSIF denuncia que en 4 mesos no s'ha rehabilitat l'actual edifici del centre de Salut Constitució, de forma que no hi ha consultes per a tots els professionals sanitaris i els veïns estan farts de desplaçar-se fins al centre de salut Palleter. Per això, el sindicat i diverses associacions veïnals demanden instal·lacions alternatives per al centre de Salut Constitució.

El centre de Salut Constitució es troba tancat desde la declaració de l'Estat d'Alarma per no complir amb les mesures de seguretat recomanades en la crisi de la COVID19 i per això la conselleria de Sanitat va prendre la decisió de derivar fins a les instal·lacions mèdiques de Palleter als seus pacients.

CSIF considera que aquesta mesura adoptada per la conselleria de Sanitat ha derivat en el descontentament de les associacions, professionals sanitaris i veïns. I és que, la central sindical ha informat de que a través de'un comunicat han rebut nombroses queixes de treballadors i usuaris relatives a l'organització de l'atenció sanitària d'aquests consultoris.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers