Comença la construcció de la residència per a majors Clece Vitam Parc Ribalta

Les obres es prolongaran durant prop de 18 mesos i la inversió ha sigut de prop de 6,2 milions d'euros

General 31 de julio de 2020 REDACCIÓ
Residencia1-710x500
Castellón Información

Les obres per a la construcció de Clece Vitam Parc Ribalta, la nova residència urbana per a majors a la ciutat de Castelló, ja han començat. La inversió ha sigut de prop de 6,2 milions d'euros i la residència  compta amb una ubicació privilegiada en el número 11 de l'Avinguda de Barcelona, molt prop de l'emblemàtic Parc Ribalta.

Tindrà 104 places distribuïdes en un edifici de 5 plantes, de les quals l'última està projectada com a terrassa enjardinada amb diferents ambients. El centre disposarà de més de 4.000 m² de superfície construïda i comptarà amb una plantilla de més de 75 professionals.

A més, el centre estarà equipat amb les últimes novetats en atenció geriàtrica i prestarà serveis mèdics, d'infermeria, podologia, atenció psicològica i rehabilitació cognitiva, fisioteràpia, animació soci cultural, perruqueria, així com assistència social individualitzada i suport en les activitats de la vida diària dels majors.

Les obres Clece Vitam Parc Ribalta es prolongaran durant prop de 18 mesos i dotaran a Castelló d'una instal·lació urbana, moderna i adaptada a les necessitats de les persones majors.

Te puede interesar
Lo más visto