La Generalitat aprova un conveni amb l'UJI per a estudiar l'evolució de la COVID

El present projecte compta amb una línia de finançament de 50.000 euros

Sanitat 31 de julio de 2020 REDACCIÓ
MG_0183-640x300

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) per al desenvolupament de projectes d'investigació aplicada a recursos hídrics.

L'objecte d'aquest conveni, dotat amb 50.000 euros, consisteix a establir les bases per a col·laborar en el finançament de grups d'investigació, departaments i instituts de la Universitat Jaume I, per al desenvolupament de projectes d'investigació aplicada relacionats amb la depuració de les aigües, ecosistemes aquàtics i marins, gestió de recursos hídrics, recàrrega d'aqüífers i eficiència energètica.

Enguany, els projectes estan relacionats amb la contaminació aquàtica i amb la detecció i seguiment del coronavirus. Concretament, es tracta de la ‘Identificació de contaminants emergents en les aigües subterrànies de la Plana de Castelló. Detecció i orígens’, així com el ‘Seguiment de la pandèmia COVID-19 a través de l'anàlisi de les aigües residuals. Estudi pilot en municipis de la província de Castelló’. El present conveni eleva el finançament respecte als exercicis anteriors en 40.000 euros.

Te puede interesar
Lo más visto