Renfe elimina la majoria dels trens que connecten amb el nord de la província

Abans del mes de març hi havia 24 trens diaris, mentre en l'actualitat, el nord de la província només compta amb quatre connexions

General 31 de julio de 2020 REDACCIÓ
renfe

Compromís denuncia que Renfe ha eliminat més del 80 per cent dels trens que connecten Castelló amb el nord de la província. El portaveu de Compromís al Senat adverteix que abans del mes de març hi havia 24 trens diaris, mentre en l'actualitat, el nord de la província només compta amb quatre connexions.

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha presentat en la Cambra Alta una bateria de preguntes sobre el restabliment del servei ferroviari després de l'Estat d'Alarma. Mulet ha assenyalat que des del mes de maig, Renfe ha eliminat més del 80 per cent dels trens amb destinació a Vinaròs, que estan catalogats com a mitjana distància.

Cal recordar, que a més Renfe ha eliminat 27 trens de rodalia entre les províncies de Castelló i València, com a conseqüència de l'inici de l'horari d'estiu.

Un fet al qual se suma que la província no ha recuperat la connexió en AVE amb Madrid, després del final de l'Estat d'Alarma. Un servei que no es posarà en funcionament en tot l'estiu, perquè Adif al·lega que han començat les obres per a implantar el Corredor Mediterrani en l'estació de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto