El Castelló programa l'inici de la pretemporada 2020/21 per a la segona quinzena d'agost

El club es manté atent a les alteracions que la situació de pandèmia puga causar

Esports 03 de agosto de 2020 REDACCIÓ
EePtrNfWoAI8R7r

El Club Esportiu Castelló planeja arrancar la pretemporada 2020/21 el 17 o 18 d'agost. Els 'orelluts' començaran a preparar el seu retorn a la Segona Divisió Espanyola tan sols tres setmanes després d'haver concretat l'ascens enfront de la Unió Esportiva Cornellà.

No obstant això, el caràcter atípic d'aquest curs futbolístic ompli d'incertesa el retorn del club albinegre. Així mateix, la polèmica que embolica a la Lliga Smartbank a causa dels positius en coronavirus de jugadors de diversos equips augmenta els dubtes, ja que la temporada 2019/20 encara està en joc i hi ha places per decidir.

L'LFP va anunciar que la competició començaria el 12 de setembre, però el Castelló es manté atent a qualsevol modificació abans de fixar una data per a la volta al treball.

D'altra banda, el lloc on el 'gloriós' durà a terme la posada a punt és encara una incògnita. S'està considerant la possibilitat d'establir la seu en alguna altra província, encara que també és probable que l'equip es quede en algun lloc de la capital de la Plana, com és la tònica habitual durant els últims anys.

Te puede interesar
Lo más visto