Navaixes aprova els pressupostos un lustre després

L'Ajuntament desbloqueja una dura situació econòmica però s'enfronta a un gran deute

Economía 03 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1306697_1

L'Ajuntament de Navaixes ha aprovat els pressupostos municipals de l'any 2020 després de cinc anys prorrogant els comptes. El saldo total d'enguany és de 962.623 euros.

L'acord va ser adoptat en la primera sessió presencial després de la covid-19, tancada al públic per seguretat. Van bastar cinc vots a favor d'Alternativa per Navajas i els quatre en contra del PP per a aconseguir el desbloqueig.

El consistori de Navajas és un dels més endeutats per habitant d'Espanya, fet que condicionava bastant l'acord. Actualment, els números rojos superen en cinc vegades el pressupost municipal. Segons dades de l'Administració estatal, Navajas té un deute viu de 5,2 milions d'euros, per la qual cosa l'única inversió que apareix en els seus pressupostos és la reparació de l'edifici del parc municipal, a la qual es destinaran 42.950 euros.

El PP de la localitat, a través de la portaveu Cristina Villalba, critica durament la gestió de la corporació acusant la falta de pressupostos i la incorrecta presa de decisions que ha incrementat les despeses.

Te puede interesar
Lo más visto