Carlos Blanco rep un obsequi commemoratiu de l'Ajuntament d'Onda com a campió d'Espanya en càlcul mental de Supertics

Aquest és el segon campionat que aconsegueix el jove ondense en menys de tres anys, a més d'un subcampionat i un tercer lloc els últims cinc anys

General 03 de agosto de 2020 REDACCIÓ
PREMIO_CARLOS BLANCO 01
Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda reconeix el mèrit científic de l'ondense Carlos Blanco, actual campió d'Espanya en càlcul mental de Supertics per ser capaç de realitzar 50 operacions matemàtiques en 33 segons. Per això, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, li ha atorgat al jove aquest matí a la Sala de Plens del consistori, un obsequi commemoratiu. Aquesta és una senyal de gratitud i suport per impulsar les competències matemàtiques i tecnològiques entre els més joves.

“És un orgull tindre a un ondense com a campió nacional de càlcul mental, que requereix tanta agilitat”, ha valorat Ballester. A més, li ha assegurat al jove que “sempre comptaràs amb la nostra mà amiga per a ajudar-te en tot el que puguem”.

Per part seua, Carlos ha agraït tant a l'alcaldessa com a la regidor d'Educació, Estela Badenes i al regidor d'Esports, Jovi Iserte, el gest que han tingut amb ell i espera collir molts èxits més i millorar la seua marca de temps en el càlcul mental.

Aquest és el segon campionat que aconsegueix Carlos  en menys de tres anys, a més d'un subcampionat i un tercer lloc els últims cinc anys.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto