Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Turisme llança un 'ebook' amb els resultats del pilot de gamificació i geolocalització implantat per Peníscola

L'objectiu del desenvolupament de l'app 'Peníscola Live the Game' persegueix aportar un valor afegit a la gestió de la destinació turística en clau intel·ligent

General 03 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Peníscola live the game

Turisme Comunitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), ha publicat el primer 'ebook' que, sota el títol de 'Peníscola live the game', mostra el procés d'implantació d'eines de dades intel·ligents del municipi a través de la gamificació i geolocalització per a la seua conversió en Destinació Turística Intel·ligent de la Comunitat Valenciana (DTI-CV).

El contingut del 'ebook' mostra el procés de treball realitzat, les característiques de les seues eines i els resultats obtinguts.

El desenvolupament d'aquest projecte s'emmarca en la col·laboració entre el municipi de Peníscola i l'empresa Play&Go experience, en el context de la Xarxa DTI-CV i com a solució proposada per Play&Go com a empresa tecnològica adherida.

L'objectiu del desenvolupament del pilot de l'app 'Peníscola Live the Game', impulsat pel propi Ajuntament de Peníscola, persegueix aportar un valor afegit a la gestió de la destinació turística en clau intel·ligent.

Peníscola forma part de la Xarxa DTI de la Comunitat Valenciana i de Segittur i va ser reconeguda en Fitur 2019 per aquesta última gràcies a accions com a disseny, creació o la implantació de programes i accions de millora, de la mà d'empreses proveïdores de serveis i consultoria especialitzada.

Des de la Ciutat del Mar s'aposta per ser més accessibles i més eficients gràcies a la tecnologia i la intel·ligència turística i per incloure la tecnologia per a millorar l'experiència del turista.

En matèria de geolocalització, Peníscola ja compta amb el primer geoportal turístic de la Comunitat Valenciana, en el qual es troben els recursos que conformen les rutes pels escenaris de cinema, així com els recursos orientats al turisme familiar.

Al 'ebook' d'elaborat per Play&Go li seguiran els pilots d'empreses com Lookishspain, Optimitza Data, Punt Dis i Semantic Bot, el procés del qual d'implantació es troba en marxa en destinacions com Alcoi, la Vila Joiosa, Santa Pola, Vinaròs o el propi Invat·tur.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter