El carrer Sant Tomàs i l'avinguda Castelló de Benicàssim estaràn tancats de dijous a dissabte

Com ha explicat l'alcaldessa, Susana Marqués, “aquesta mesura ve a substituir l'establida durant els mesos de juny i juliol que convertia en zona de vianants els dos vials de divendres a diumenge."

General 04 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Peatonalizacion Santo Tomas
Ajuntament de Benicàssim

L'Ajuntament de Benicàssim sumarà el dijous el tancament del carrer Sant Tomàs i avinguda Castelló. Aquesta és una mesura per a afavorir el distanciament social, garantir la seguretat i donar un impuls al sector de l'hostaleria i la restauració.

En aquest sentit, la regidora d'Activitats, Cristina Fernández, ha afirmat que “després de més de dos mesos des de la posada en marxa d'aquesta mesura hem comprovat que el tancament del carrer Sant Tomàs i avinguda Castelló ha tingut bona resposta i acceptació i, per a millorar la mesura establida, a partir d'aquesta setmana se sumarà el dijous al tancament de tots dos vials”.

Per tant, el tancament es durà a terme a partir de les 21 hores i, de la mateixa forma que el divendres i dissabte, el tall es prolongarà fins a les 02.00 hores. Amb aquest objectiu, des del consistori sol·liciten la col·laboració perquè tots dos vials queden buidats per a la seua conversió en zona de vianants. 

Segons l'alcaldessa, Susana Marqués, “aquesta mesura ve a substituir l'establida durant els mesos de juny i juliol que convertia en zona de vianants els dos vials de divendres a diumenge. Estudiada l'evolució d'aquesta mesura durant dos mesos comprovem que la conversió en zona de vianants pot resultar més efectiva de dijous a dissabte”. “Amb la conversió en zona de vianants implantada ja en la Fase 1 de la desescalada aconseguim ampliar l'espai per a vianants en aquesta zona tan concorreguda durant els mesos d'estiu i, garantim la seguretat de veïns i visitants al mateix temps que estem al costat de l'els empresaris locals per a minimitzar en la mesura que siga possible l'impacte negatiu que està tenint en els seus negocis aquesta crisi sanitària, social i econòmica” ha afegit finalment.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto