90 denúncies a Nules per incompliments en l’obligatorietat de l’ús de la mascareta

La Policia Local va imposar aquestes sancions entre els dies del 16 de juliol al 4 d’agost de 2020 i assenyala que més de la meitat de'elles corresponen a l’últim cap de setmana

Sanitat 04 de agosto de 2020 REDACCIÓ
POLICIA LOCAL

La Policia Local de Nules ha comptabilitzat un total de 90 denúncies per incompliments en l’obligatorietat de l’ús de la mascareta. Aquesta mesura la va decretar la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a mitjans del mes de juliol amb l'objectiu de prevenir la Covid-19.

Concretament, la Policia Local va imposar aquestes 90 sancions entre els dies del 16 de juliol al 4 d’agost de 2020 i assenyala que més de la meitat de'elles corresponen a l’últim cap de setmana. I és que, del divendres, 31 de juliol, al diumenge, 2 d’agost, s’han registrat 49 denúncies per no fer ús o per fer un ús incorrecte de la mascareta.

Amb la finalitat de vetlar pel compliment d'aquestes mesures de prevenció sanitària es va reforçar a finals de la setmana passada la plantilla de la Policia Local destinant una patrulla únicament a intensificar els controls tant de l’ús de la mascareta com de la distància de seguretat i l’aforament de les terrasses de bars, restaurants i locals d’oci.

“Fem de nou una crida a la ciutadania per a que complixca les directrius que ens marca la Conselleria de Sanitat no sols per les possibles sancions o penes que comporta l’ incompliment, sobretot per responsabilitat social i per evitar tornar enrere”, ressalta l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Te puede interesar
Lo más visto