L'Ajuntament de la Vall d'Uixó contrata a 138 desocupats per a tasques de neteja i arranjament de camins

Per a això l'ajuntament s'ha ajudat d'una subvenció de 208.000 euros del Govern nacional i d'una aportació municipal de 30.000 euros

General 04 de agosto de 2020 REDACCIÓ
LaVall-710x500
Castellón Información

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha contractat a 138 persones desocupades de la branca agrària per a dur a terme tasques de neteja i arranjament de camins, desbrossament d'encreuaments i marges, reconstrucció de murets, formigonada i sots. Això ho ha pogut fer gràcies a una subvenció de 208.000 euros del Govern d'Espanya i a una aportació municipal de 30.000 euros.

Alguns del llocs on s'estan realitzant les actuacions més destacades són Pla de Pineda, Cerverola, la Miranda, Muntalar, Maquial, Pinastre i pròximament en la Torrassa i la Partida de l’Horteta, concretament en el camí al Castell. Per altra banda, també es faran treballs mediambientals en la zona de Sant Josep, Senda de Quistel i el Barranc de l’Horteta, així com d'en zones concretes castigades per les pluges de la passada primavera.

El regidor d'Agricultura, Fernando Daròs, i el regidor d'Ocupació, Jorge García, han visitat aquest matí les obres de formigonada al Camí Pinastre i en relació a aquest projecte han destacat que “alhora que oferim treball a les persones que realitzen la campanya en els mesos d'estiu, s'escometen treballs rurals d'interés general, per a evitar possibles incendis o inundacions i per a millorar la visibilitat i la seguretat”.

Te puede interesar
Lo más visto