La Diputació inicia a Villanueva de Viver la construcció d'un escenari i la millora de la carretera de Barracas

Els projectes formen part del Pla 135 i compten amb una inversió de de 39.000 euros

General 04 de agosto de 2020 REDACCIÓ
dsc8853_xl
Elperiodic.com

El president de la Diputació, José Martí, amb els diputats Ximo Huguet i Santi Pérez, titulars de les àrees de Cooperació amb els Ajuntaments i Desenvolupament Rural respectivament, han visitat les obres que a través del Pla 135 s'estan executant a Villanueva de Viver, a la comarca de l'Alt Palància.

Els treballs se centren en ultimar la construcció d'un escenari de formigó annex al pavelló polifuncional i al Centre de Desenvolupament Ruralper. Aquest escenari serà utilizat per a la realització durant tot l'any d'espectacles culturals. Així mateix, amb càrrec provincial també s'ha millorat la seguretat de la carretera de Barracas mitjançant la instal·lació de baranes. I segons ha informat el president de la Diputació, la inversió total sumant tots dos projectes és de 39.000 euros.

Martí ha destacat l'impacte positiu que ténen els projectes recollits en el Pla 135 per als pobles de la província, perquè permeten mantindre l'activitat econòmica dels municipis en un moment tan complicat com el de la actual crisi econòmica i sanitària a conseqüència de la pandèmia per la Covid-19.

Durant la visita a les obres José Martí ha estat acompanyat pel fins fa uns dies primer edil de la localitat, Agustín Soriano, i l'actual alcaldessa, María Amparo Pérez. Els dos li han agraït la visita del president i els diputats i han valorat molt positivament les obres per a millorar el pavelló polifuncional com a centre cultural del municipi.

Te puede interesar
Lo más visto