Villa Elisa de Benicàssim s'obri a tots els sentits

Una mostra de Picasso inaugura aquest divendres la sala d'exposicions del palauet municipal

Cultura 05 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Sinead Savage and The Shoo's Soul Trio

Villa Elisa serà l'epicentre de la cultura de Benicàssim durant el mes d'agost amb una programació de qualitat.  Com explica l'alcaldessa, Susana Marqués, sota l'eslògan Siente Villa Elisa, el palauet municipal situat en el passeig Pilar Coloma obri les seues portes a tota una sèrie d'activitats «on prevaldrà la qualitat i la seguretat a parts iguals i volem que veïns i visitants senten, gaudisquen de la millor cultura en un lloc tan emblemàtic com Villa Elisa».

L'alcaldessa s'ha congratulat de poder anunciar que serà Picasso l'encarregat d'inaugurar la sala d'exposicions del palauet municipal. La mostra, coorganitzada per la Fundació Bancaixa i l’Ajuntament de Benicàssim, comptarà amb una sèrie d'obres que Pablo Picasso va pintar en el taller de la Californie, durant una de les èpoques més felices de la seua vida. «Que la sala d'exposicions de Villa Elisa siga inaugurada per Picasso representa els valors que volem que posseïsca aquest espai cultural, com són la qualitat i el prestigi», ha indicat l'alcaldessa.

L'exposició serà presentada aquest divendres 7 d'agost al migdia davant els mitjans de comunicació per part de l'alcaldessa, Susana Marqués, i el president de la Fundació Bancaixa, Rafael Alcón, i serà a la vesprada, a les 18.00 hores, quan òbriga les seues portes a tota la ciutadania. L'entrada és lliure, amb aforament limitat i durant tot el mes d'agost veïns i visitants tindran l'oportunitat de veure obres de la suite Le Carnet de la Californie al costat de fotografies de l'artista. L'horari d'obertura de la mostra serà de dilluns a diumenge de 18 a 21 hores.

Seguint amb la programació inclosa en Siente Villa Elisa, la lírica serà el gènere musical que estarà present als jardins del palauet municipal els dies 9 i 10 d'agost de la mà de la mezzosoprano, Nancy Fabiola Herrera, acompanyada del pianista Miguel Huertas.

Nits de Cabaret s'ha programat per al diumenge 9 i dilluns 10 a les 22.30 hores, amb aforament limitat, i com ha afegit el regidor de Cultura, Javier Alonso, «la cita amb la lírica no podia faltar a Benicàssim i aquest estiu tenim l'oportunitat de gaudir d'una de les grans mezzosoprano a nivell internacional en un idíl·lic entorn».

D'altra banda, després de l'actuació de Sinead Savage and The Shoo’s Soul Trio, el jazz tornarà a sonar als jardins de Villa Elisa el 15 d'agost, en aquesta ocasió de la mà de Matthew Simon Quartet. Matthew Simon presentarà en Villa Elisa cançons del seu nou treball Continental blues en format de quartet acompanyat per Jo Krause a la bateria, Ignasi González al contrabaix i al piano Fede Mazzanti.

Finalment, Villa Elisa també acollirà part de la programació que s'està preparant per a recordar la figura de Francisco Tárrega. «Malgrat l'ajornament al 2021 de la LIV edició del Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega es programarà una sèrie de concerts per a aconseguir que durant aquest 2020 l'essència del festival de guitarra més longeu d'Europa continue present», ha finalitzat l'alcaldessa Susana Marqués.

Te puede interesar
Lo más visto